erfa logo
KezdőlapBemutatkozás
bevezeto kep

Koronaékszer Kft.

A Koronaékszer Kft. 1992-ben alakult és kezdte meg kereskedelmi tevékenységét a Nyíregyháza, Bethlen Gábor u. 1. szám alatti ékszerszalonjában. 

Fő tevékenységünk arany- és ezüst kiskereskedelem, de ékszerek javításával, egyedi ékszerek készítésével, nemesfém és érme értékbecsléssel és felvásárlással is foglalkozunk.

A kft családi vállalkozásban működik közel negyven éves szakmai tapasztalattal, és már a második generáció is komoly szakmai felkészültséggel járul hozzá a vállalkozás eredményességéhez.

bevezeto kep 2Az üzletvezetésben ötvöződik az ötvös szakmai gyakorlat, az ékszerbecsüsi szakképzettség, a kereskedelmi ismeretek megléte, valamint a megbízhatóság és a hagyomány.

Az udvarias, személyre szabott kiszolgálás, a hozzáértés, a figyelmesség, a szakértelem és a vevőközpontúság mind-mind megkönnyíti, hogy vásárlóink minden igényüknek megfelelő és az alkalomhoz illő ékszert válasszák.

A kft megbízható gyártói és nagykereskedelmi háttérrel rendelkezik. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy kedvező áron, a piaci igényekhez igazodó, a divatirányzatot mindenkor követő árukészletet tudjunk biztosítani.

 

 

 

Koronaékszer Ékszerkereskedelmi Kft.

bevezeto kep
Nyíregyháza, Bethlen G. u. 1.
(a nagypostával szemben)
Tel.: +36-42/311646
+36-20/9440-125 Kocsis Sándor
+36-20/3204-925 Kocsis Gergely
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9.00-17.30
Szombat: 9.00-12.30

arany tomb 400

Go to top