erfa logo
KezdőlapDrágaköves ékszerek

Drágaköves ékszerek

kiserogyuru


diamond nyersdiamond csiszoltgyémántköves ékszereknél a kő keménysége a győzelmet, szerelemben az álhatatosságot, életünkben a nyugalmat jelképezi. Ha egy szívünknek kedves kapcsolat megszakadni látszik, a gyémánt viselésével újraéleszthetjük partnerünk szerelmét. Ajánlott a női karikagyűrűkbe egy pici gyémántot elhelyezni!

 

 


ruby nyersruby csiszoltrubinkő viselője fogékony, együttérző, jóindulatú, de egyben kezdeményező, határozott, magabiztos. Jellemzője a határozottság, vágy a társasági életre, az élvezetekre, a vidám ünnepi alkalmakra. A rubin bámulatos közérzet javító, mind testi-, mind szellemi-, mind lelkibajok esetén. A kő látványa a szenvedélyes szerelem szimbóluma.

 


emerald nyersemerald csiszoltsmaragd azoknak a köve, akikre a tapintat, a belátás jellemző és nem csak önmagukra gondolnak. A kő megtestesíti a harmónia iránti vágyat, az alkalmazkodást, az együttműködést, a jóindulatot, a kompromisszumkészséget, a békét. A smaragd mindazoké, akikben felnőttként is maradt valami a gyermekből, kreatívak, természetszeretők, nyíltak és őszinték.

 


sapphires nyerssapphires csiszoltzafírkővel díszített ékszer viselőjére a harmónia iránti vágy, a lelkiismeretesség, becsületesség, az önzetlenség jellemző. A kő energiája általában a nőkre gyakorol erős vonzerőt. Ha valaki különleges drágakőre vágyik, képzeletét a zafír bizonyosan megragadja, amely minden körülményhez és hangulathoz illik, a gyertyafénytől a nyári napsütésig. Kiváló eljegyzési vagy nászajándék.

 

 

További gyémántból készült termékeinket partnereink honlapján is megtekintheti, melyeket cégünkön keresztül rendelhet meg.

Gyémánt ékszerek.

Gyémánt ékszerek.

Koronaékszer Ékszerkereskedelmi Kft.

bevezeto kep
Nyíregyháza, Bethlen G. u. 1.
(a nagypostával szemben)
Tel.: +36-42/311646
+36-20/9440-125 Kocsis Sándor
+36-20/3204-925 Kocsis Gergely
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9.00-17.30
Szombat: 9.00-12.30

arany tomb 400

Go to top